برای مشاهده کد تخفیف 100 درصدی عضو کانال تلگرامی شوید | graphictime_ir@

نمایش بیشتر

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
kadence_form
patterns_ai_data
option-tree
kadence_lottie
rank_math_schema
rm_content_editor
kadence_form
notification
shop_order_placehold
shop_order_refund
shop_order
page
patterns_ai_data
shop_order_placehold
product_variation
kadence_lottie
kadence_form
page
shop_order_refund
shop_order
product_variation
shop_order_placehold
notification
rm_content_editor
kadence_lottie
rank_math_schema
option-tree
shop_order_refund
patterns_ai_data
option-tree
rank_math_schema
-
-
page
kadence_form
shop_order
product_variation
kadence_lottie
shop_order_refund
shop_order_placehold
notification
-
rm_content_editor
rank_math_schema
-
option-tree
دانلود حل المسائل مقاومت مصالح هیبلر ویرایش 5 دانلود حل المسائل مقاومت مصالح هیبلر ویرایش 5
۱۳
فروش ها
قیمت اصلی ۲۵,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۱۹,۲۰۰ تومان است.23.2% هزار تومان

گالری تصاویر محصول


دانلود حل المسائل مقاومت مصالح هیبلر ویرایش 5

حل المسائل مقاومت مصالح هیبلر 5

دانلود حل المسائل مقاومت مصالح هیبلر ویرایش 5

حل المسائل مقاومت مصالح هیبلر 5 ارائه ای واضح و جامع از نظریه و کاربردهای مکانیک مواد را ارائه می دهد. رفتار فیزیکی مواد تحت بار بررسی می شود ، سپس به مدل سازی این رفتار به تئوری توسعه می پردازد. برای مهندسان علاقه مند به به روزرسانی دانش خود در مورد مکانیک مواد.

 

80٪ مشکلات کاملاً جدید و با تأکید عملی است. 20٪ باقیمانده مورد بازنگری و به روزرسانی قرار گرفته است. بخشهای نظری شامل مثالهای متنوعی است که برای نشان دادن مطالب ارائه شده و درک آن تهیه شده اند.

 

Solving the problems of material strength of Hebler 5 provides a clear and comprehensive presentation of the theory and applications of mechanical materials. The physical behavior of materials under load is investigated, then modeling this behavior to development theory. For engineers interested in updating their knowledge of materials mechanics

80% of the problems are completely new and with a practical emphasis. The remaining 20% have been reviewed and updated. Theoretical sections include a variety of examples designed to illustrate and understand the material presented.

فهرست مطالب

فصل 1: تلاش
فصل 2: ​​تغییر شکل واحد
فصل 3: خصوصیات مکانیکی مواد
فصل 4: بار محوری
فصل 5: پیچ خوردن
فصل ششم: خم شدن
فصل هفتم: تنش برشی عرضی.
فصل 8: بارهای ترکیبی
فصل 9: تحول تلاش
فصل 10: تحول کرنش
فصل یازدهم: طراحی تیرها و تیرها
فصل 12: انحراف تیرها و تیرها
فصل سیزدهم: کمانش ستون
فصل 14: روشهای قدرت

اطلاعات تکمیلی مقاومت مصالح هیبلر

عنوان: مقاومت مصالح
نویسنده: راسل سی. هیبلر
چاپ: چاپ پنجم
دسته: مکانیک مواد
نوع: راه حل
زبان: زبان انگلیسی

حتما ببینید: دانلود کتاب مقاومت مصالح هیبلر ویرایش ۸

حتما ببینید: دانلود حل المسائل مقاومت مصالح هیبلر ویرایش ۸

حتما ببینید: دانلود کتاب مقاومت مصالح هیبلر ویرایش ۹

حتما ببینید: دانلود حل المسائل مقاومت مصالح هیبلر ویرایش ۹

حتما ببینید: دانلود کتاب کنترل مدرن دورف ویرایش ۱۳

 

توصیه مدیر سایت: اگر دانشجو هستی و مقاومت مصالح داری به هیچ وجه این کتاب را از دست ندهید

 

https://graphicstart.ir?p=4868

آخرین محصولات

34%
دانلود حل المسائل مهندسی مکانیک سیالات الگر ویرایش 9
قیمت اصلی ۲۹,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۱۹,۲۰۰ تومان است.33.8%
۰ فروش        
34%
دانلود حل المسائل مدارهای الکتریکی نیلسون ویرایش 9
قیمت اصلی ۲۹,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۱۹,۲۰۰ تومان است.33.8%
۰ فروش        
63%
دانلود کتاب ریاضیات مهندسی لادیس کوواک فارسی
قیمت اصلی ۲۵,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۹,۲۰۰ تومان است.63.2%
۰ فروش        
برو بالا
تیکت جدید